KOLMILANKA-AITA 2D Strong

kolmilanka-aita scandkom

SK 2D STRONG 8/6/8 kolmilanka-aita sopii esimerkiksi kerrostalojen, erilaisten piha-alueiden, leikkipaikkojen aluerajaukseen. Aitaelementin yläreuna on tasainen ja sileä, mutta aita voidaan asentaa myös toisinpäin kiipeilyn estämiseksi. Scandkom 2D aitajärjestelmän vakiovärit ovat antrasiitinharmaa RAL 7016 ja sammaleen vihreä RAL 6005.

  • Lankavahvuudet ovat 8+6+8 mm
  • Silmäkoko 200×50 mm, lankojen väli 44 mm
  • Kiinnitys kiinnityslistalla ja 8mm RST turvaruuveilla
  • Aitatolpat 60x40x2 mm, pylväsjako 2520 mm.
  • 2D Strong teräsverkko on kuumasinkitty hitsauksen jälkeen ja tämän jälkeen pulverimaalattu.
  • Tolppien hatut ja kiinnikkeet ovat valmistettu metallista.
  • Kyseinen tuote on hinta-laatusuhteeltaan yksi markkinoiden johtavista tuotteista!

2d-Strong teräsverkko on hitsauksen jälkeen kuumasinkitty ja sen jälkeen maalattu pulverimaalilla.
Tolpaan hattu ja kiinnikkeet on valmistettu metallista, tämä on hinta-laatusuhteeltaan paras tuote markkinoilla!

Lue lisaa:
kolmilanka-aita.fi

Näkösuoja kolmilanka-aita

Loistavia uutisia sinulle, jolla on kolmilanka-aita tai suunnittelet sellaisen hankkimista! Nyt saat nopeasti ja vaivattomasti muokattua oman kolmilanka-aitasi näkösuoja-aidan kaltaiseksi. Uudet polyrottingista valmistetut rullat voidaan asentaa kolmilanka-aitaan suojaamaan esimerkiksi aidatun alueen yksityisyyttä tai tuomaan aidalle täysin uudenlaisen visuaalisen ilmeen. Tyypillisimpiä käyttötarkoituksia kyseiselle tuotteelle on luoda näkösuoja naapureiden pihoihin, koristamaan piha-alueen yleisilmettä, estämään kotieläimiä karkaamasta sekä suojaamaan pihaa ei-toivotuilta eläimiltä ja muilta vierailijoilta.

Rullan leveys on mitotettu ja suunniteltu yhteensopivaksi 200mm silmäkoolle, joka on tyypillisin kolmilanka-aidoissa käytetty koko. Rullan pituus vastaavasti on yhden vakiomittaisen elementin leveyden verran eli 2500mm.

Valikoimassamme on kolme suosituinta ja tyypillisimmin Suomessa käytettyä kolmilanka-aidan väriä; tummanharmaa, valkoinen sekä tummanvihreä. Polyrottinki on materiaalina laadukasta UV kestävää materiaalia, joka takaa värisävyjen ja kauniin ulkonäön säilymisen. Paketissa tulee aina rullan lisäksi myös kaksi kiinnityslistaa, joilla rullan päädyt saadaan pysymään aidassa kiinni huomaamattomasti.

Voit halutessasi laittaa suojaa koko elementille tai ainoastaan kohtiin, joihin itse haluat ja koet sen tarpeelliseksi!

Asennus

  • Rullan asennus aloitetaan aina elementin reunasta. Kun rullaa ollaan asennettu 30cm tulisi tarkistaa, että rullan reuna olisi tasan elementin alussa.
  • Leikkaa elementin kiinnityksien kohdalle sopivat reiät rullaan joko saksilla tai terävällä mattoveitsellä.
  • Tämän jälkeen kiinnitä rullan alku ja loppu elementtiin kiinnityslistojen avulla, jotta rulla ei jää repsottamaan elementin kummassakaan päässä.
Tarjouspyyntö "Kolmilanka-aita 2D STRONG"
Vieritä ylös